Inkospor е част от B. Braun

Inkospor® е немска фармацевтична марка за хранителни добавки, и е част от фирма B. Braun Group. Нашата мисия е да предлагаме висококачествени продукти, направени на базата на научни познания. Нашата цел е да помагаме на спортистите да изберат най-подходящите продукти като им помагаме да ги използват правилно.

Inkospor е част от
B. Braun

Inkospor ® е немска фармацевтична марка за хранителни добавки, и е част от фирма B. Braun Group. Нашата мисия е да предлагаме висококачествени продукти, направени на базата на научни познания. Нашата цел е да помагаме на спортистите да изберат най-подходящите продукти като им помагаме да ги използват правилно.

active multivitamin

Минерали и витамини

X-TREME WHEY PROTEIN

Протеини

X-TREME L-GLUTAMINE Powder

Добавки и аминокиселини

X-TREME LOW SUGAR

Протеинови барове

X-TREME GUARANA – кутия

Гуарана

ACTIVE L-CARNITINE 2000 – кутия

L-Carnitin

Първокласно качество

Използваме единствено най-добрите суровини в света, при постоянен и стриктен качествен контрол в съответствие с GMP, HACCP, ISO 9001

Иновативни проукти

Мисията ни е винаги да разширяваме предлаганите спортни хранителни добавки, базирайки се на най-съвременните научни открития.

Страхотни резултати

Добавките Inkospor® са иновативни и изключително чисти продукти с оптимален биологичен ефект, лесно смилаеми и с несравнимо добър вкус.

Събития

Партньори

Абонирайте се

Научавайте първи за нашите
нови продукти и промоции.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.