Здравето е нашата професия
от 1982 година

Inkospor - Made in Germany by B. Braun

За компанията

Компанията INKO GmbH е дъщерно дружество, притежавано изцяло от един от големите производители на медицински и фармацевтични продукти Nutrichem Diät+Pharma GmbH.

Изследването, разработката, производството и гаранцията за качеството на продуктите за спортно хранене се извършват на място в компанията майка, в една от най-модерните производствени бази за хранителни добавки в Германия.

Ние сме една от водещите търговски компании за спортни хранителни добавки в Европа, действаща със собствени дружества в Австрия, Швейцария и Франция и представяна от специализирани дистрибутори в много други европейски държави.

Разпространяваме продуктите си ексклузивно през фитнес и спа центрове и избрани онлайн магазини. Чрез нашите брандове Active за фитнес и почивка и X-TREME за бодибилдинг и професионални спортисти, ние разполагаме с пълната гама от спортни хранителни добавки и храни.

Философия

„Забележимо по-добри!“ – философията на фирмата ни не е просто написана на хартия, а се прилага ежедневно от целия екип на inkospor® в полза на нашите клиенти.

Нашата мисия е непрекъснато да предлагаме нови, иновативни продукти с добре обоснована научна основа. Този начин на работа е направил и продължава да ни прави пионер в много продуктови сфери.

Първите пептидни продукти или минерални концентрати за пиене например са сред нашите иновации. А една от последните ни иновации е inkospor® X-TREME NOX, първата течна хранителна добавка с високо съдържание на аргинин и ВВСА.

В допълнение към разработването на продукти, партньорството с нашите клиенти и просвещението на потребителите ни са ключови елементи в нашата философия. Това е така, защото нашите клиенти и потребители са сърцето на това, което правим.

Качество

Използвайки най-добрите налични суровини в света, действайки в съответствие с най-строгите мерки за добри производствени практики (стандарт GMP) и при постоянен качествен контрол (стандарт ISO EN 9001), ние произвеждаме единствено най-чистите продукти в една от най-модерните производствени бази в Германия.

Всички суровини се подлагат на строги проверки в нашите лаборатории и се анализират химично, микробиологично и съгласно стандартите за хранителни технологии, като по този начин се гарантира използването единствено на най-висококачествените суровини.

Ние следваме много строги производствени стандарти, които далеч надхвърлят стандартните изисквания за производство на спортни хранителни добавки. Ние се придържаме към точно този висок стандарт на качество при производството на продуктите inkospor®, което е и нашето предимство пред конкурентите на пазара.

Сертификати

Абонирайте се

Научавайте първи за нашите
нови продукти и промоции.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.