Здравето е нашата професия
от 1982 година

Здравето е нашата професия
от 1982 година

Кои сме ние

INKO Internationale Handelskontor GmbH е основана на 28 януари 1982 г. в Щайн близо до Нюрнберг от Хелмут Й. Мадер. През 1984 г. се премества на сегашното си място в Рот. 100% акционер на INKO GmbH е компанията майка Nutrichem Diet+Pharma GmbH, част от групата B. Braun Group.

40 години първокласни продукти за спортно хранене, ползващи се с доверие по целия свят.

Изследването, разработката, производството и гаранцията за качеството на продуктите за спортно хранене се извършват на място в компанията майка, в една от най-модерните производствени бази за хранителни добавки в Германия.

Ние сме една от водещите търговски компании за спортни хранителни добавки в Европа, действаща със собствени дружества в Австрия, Швейцария, Франция и др. и представяна от специализирани дистрибутори в много други европейски държави.

Философия

„Забележимо по-добри!“ – философията на компанията ни не е просто написана на хартия, а се прилага ежедневно, от целия екип на inkospor®, в полза на нашите клиенти.

Нашата мисия е непрекъснато да предлагаме нови, иновативни продукти, с добре обоснована научна основа. Този начин на работа ни е направил и продължава да ни прави пионер.

Качество

Използвайки най-добрите налични суровини в света, действайки в съответствие с най-строгите мерки за добри производствени практики (стандарт GMP) и при постоянен качествен контрол (стандарт ISO EN 9001), ние произвеждаме единствено най-чистите продукти в една от най-модерните производствени бази в Германия.

Всички суровини се подлагат на строги проверки в нашите лаборатории и се анализират химично, микробиологично и съгласно стандартите за хранителни технологии, като по този начин се гарантира използването единствено на най-висококачествените суровини.

Ние следваме много строги производствени стандарти, които далеч надхвърлят стандартните изисквания за производство на спортни хранителни добавки. Ние се придържаме към точно този висок стандарт на качество при производството на продуктите inkospor®, с повече от 300 експерти в нашия собствен отдел за развитие и производство в Германия, със стремеж непрекъснато да подобряваме нашите продукти.

Сертификати

Абонирайте се

Научавайте първи за нашите
нови продукти и промоции.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.