Правила за ползване

OБЩИ УСЛОВИЯ

Моля прочетете и се запознайте с настоящите Условия за обслужване на магазин inkospor.bg

Всяко използване на онлайн магазина означава, че Вие сте се запознати с общите условия за използването му и сте се съгласили да ги спазвате безусловно.

Inkospor.bg си запазва правото да актуализира и изменя Общите условия.

inkospor.bg обработва и защитава личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че inkospor.bg има право да обработва личните данни във връзка с използването на услугите на онлайн магазина. 

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит заедно с прилежащите към него данни при писмено желание от Ваша страна.

Всички цени в сайта са в лева с включен ДДС.

Плащания към сайта се извършват само с „Наложен платеж“, заплащате вашата поръчка при получаване от куриера.

ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Във връзка с правилното функциониране на сайта имаме нужда от следните лични данни. Данните ще бъдат използвани само за изпълнение на вашата поръчка или с маркетингова цел от нашия сайт.

Екипа на inkospor.bg се отнася изключително сериозно към личните данни на клиентте, затова инфраструктурата на онлайн магазина е съобрзена с всички регулаторни изисквания на GDPR, така че да може сигурно да записва, управлява и предава данни в защитена (криптирана) среда.