Хора които тренират на Sofia fit fest 2018

SOFIA FIT FEST 2018

На 06-07.10 в зала Арена Армеец – гр.София се проведе уникален по вида и мащаба си, фестивал, посветен на спорта в зала и груповите спортни занмания с участието на презентъри и експерти в областта на храненето и здравословният начин на живот от Италия, Аржентина, Швейцария, България и др.

Хора които тренират на Sofia fit fest 2018

Имена като Alessandro Muo, Fernando Gorin, Ai Lee Syrieff и Ekaterina Vasilenko, показаха своя професионализъм и енергия по време на тренировките. На сцената видяхме също признати и утвърдени имена от България, като Антон Тодоров, Марина Ранкова, Ники Станчев и Николай Кирилов.

СОФИЯ ФИТ ФЕСТ показа голям избор от иновативни класове, обучения и семинари свързан с активният и здравословният начин на живот, изложение на спортно оборудване, облекла и всичко свързано със спорта.

Фирма INKOSPOR, която предлага високо качествени спортни храни и хранителни добавки за професионална употреба, беше една от марките, имащи ексклузивни права да представи сериите си Active и X-Treme пред аудиторията на фестивала.

Протеинови барове - inkospor x-treme

Екипът на Attivosport – официален дистрибутор на Inkospor за България, работи неуморно през тези два дни, за да се представи на ниво на първото си голямо, спортно събитие в България. На щанда бяха изложени всички продукти от портфолиото, като всички желаещи имаха възможност да опитат от протеиновите барове на масата за дегустация и да се уверят в невероятният вкус и високото качество на продуктите.

На място се приготвяха протеинови шейкове, а избрани фитнес треньори Емил Тодоров и Таня Савоваконсултираха и запознаваха всички с продуктите, техните предимства и ползи, както и с компанията и нейната мисия.

Нуждите на всеки един клиент и презентьор бяха удовлетворени, а атмосферата на щанда беше неповторима. Всички имаха възможност да си направят и снимки в специално изградена за целта фото – будка към щанда и да запазят един уникален спомен от събитието за себе си.

Искаме да благодарим на целият екип за професионализма и енергията която вложиха !

Loading Images