Триатлон Бургас 2021

Държавно първенство за професионалисти, аматьори и любители

Българската Асоциация по Триатлон организира събитието Триатлон Бургас, което се проведе на 26 и 27 юни в Бургас, северният плаж на Морската градина.

Състезанието, включващо дисциплините плуване, колоездене и бягане, беше предназначено за професионалисти, аматьори и любители, които искат да изпробват своите възможности в една приятелска и забавна атмосфера.

Събитието беше достъпно за хора от всички възрасти, като най-малките състезатили бяха на 9г. Освен деца, взеха участие и много дългогодишни професионалисти по триатлон, а също и клубове по триатлон от цялата страна.

За първи път се проведе и така наречената корпоративна щафета, където по трима представители от различни компании можеха да се съревновават. Това показва, че събитието е насочено и към бизнеса.

По време на събитието, няколко компании представяха своите продукти. Inkospor, който е част от B. Braun, беше единствения производител на спортни храни и напитки.

На щандът бяха изложени продукти на Inkospor като протеини, аминокиселини, витамини и минерали, и други., подходящи за дисциплините от триатлона, колоездене, плуване и бягане.

Продуктите на Inkospor предизвикаха интереса, както на състезателите и спортните клубове, така и на случайните минувачи. Всеки имаше възможност лично да се убеди в качесвата на продуктите.

Като всяко голямо състезание и триатлона завърши с награди за победителите.